Belépés
 

Itt a nyár, kevésbé tudunk koncentrálni a nagy melegben, így előfordulhat, hogy Önnek, vagy cégének fontos, nyomtatott dokumentumokat felejt az asztalán. Ebben az esetben fenn áll az adatlopás, illetve a titkos információk nem megfelelő kezelésének veszélye.


Védje adatait a HIDENTITY termékeivel!Genothermek:


Fontos, titkos dokumentumait kinyomtatás után azonnal elrejtheti a kíváncsi tekintetek elől, ha a HIDENTITY genothermjeit használja! A genothermek speciális felületének köszönhetően a benne tárolt dokumentumok nem olvashatóak.


Gyorslefűző:


Amennyiben személyes adatait hosszabb ideig kívánja tárolni, a HIDENTITY gyorslefűzővel ennek nincs akadálya. Speciálisan kialakított felületének köszönhetően adatait továbbra is biztonságban tárolhatja.


Adatvédelmi tokok:


A mai felgyorsult világunkban a Paypass, az NFC, a különböző mágneskártyák, és az egyéb kényelmes fizetési módok, nem csak a felhasználó életét könnyíthetik meg, de az adattolvajokét is. Tudta, hogy kártyaadatai (RFID, bankkártya, hitelkártya), akár pillanatok alatt egy mágneses/rádióhullámos olvasóval lemásolhatóak? Erre nyújtanak megoldást a HIDENTITY adatvédelmi tokok, amelyek védenek minden rádiófrekvenciás (RFID/NFC) adatlopás ellen.
Használható bankkártyák, igazolványok, és kulcsok védelmére.


Vigyázzon bizalmas dokumentumaira és frissítse fel magát a nyárra!